Sympaattinen Piparitalo 1:12

6.00

Piparitalo paketista voit koota 1:12 mittakaavaisen piparitalon tai lähettää mukavan askartelutehtävän ystävällesi yllätykseksi.

Paketistaaat kivan jouluisen yksityiskohdan 1:12 nukkekotiin tai vaikka joulukukka-asetelmaan tai vaikka ovikranssiin tai vaikka….. Käytä kokoamiseen erikeepperityyppitä yleisliimaa. Vaneria voit käsitellä maalaamalla, lakkaamalla, vahalla, petseillä… Kuvan mallitalon PIPARIOSAT maalasin peitevärillä, sokerikuorrutukset ohentamattomalla akryylivärillä (anna paksun maalin kuivaa kunnolla).

Talon osat ovat käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria. Valmistamme Piparitalopaketin verstaallamme Kangasalla.

Mitat: Pohja 4.7×3.5 cm, talo 1.8×2.4, talon korkeus n. 2.6 cm.

Paketissa on pieniä osia, joten se ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Sympaattinen Piparitalo 1:12

Sympaattinen Piparitalo
Etiketti ja ohje pieneen koottavaan piparitaloon

Askarreltavaa!

Piparitalopaketista  saat Kivan jouluisen yksityiskohdan 1:12 nukkekotiin tai vaikka Joulukukka asetelmaan, tai vaikka ovikranssiin, tai vaikka….. Maalaa, lakkaa, vahaa, petsaa…Koti ja hiiret haluamasi tyyliseksi tai jätä puupinnalle.

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Minipiparitalo-paketin voit noutaa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/Piparitalo miniatyyri

Omat koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.